6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Düşevi Oyuncuları 10. yılını kutladı

"Düşevi Oyuncuları 10. Yıl Gecesi Samsunlu Sanatçılara Saygı ve Yekta Keçeli'yi Anma" programı Samsun Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan 10. yıl kutlamasına Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki 'Hallederiz Kadir' tiplemesiyle tanınan sinema, tiyatro oyuncusu Ömer Levent Ülgen ve çok sayıda davetli katıldı.

Samsun'un '19 Mayıs' şehri olduğunu, böyle bir şehirde yaşamaktan ve böyle bir şehirde sanat icra etmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Düşevi Oyuncuları Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Samsun markalaşacak ise bunun en iyi yolu sanattır" dedi.

Samsun'un kendi hayatında ayrı bir yeri olduğunu söyleyen tiyatro oyuncusu Ömer Levent Ülgen, Düşevi Oyuncuları Tiyatrosu'nun 10. yılını kutladıklarını ve nice 10 yıllara ulaşmalarını temenni ettiğini dile getirdi.

Daha sonra sanat yönetmeni Cem Kaynar, Düşevi Oyuncuları Tiyatrosu'nda emeği geçen çok sayıda kişiyi sahneye davet etti. Düşevi oyuncularında emeği geçenler sahneye çıkararak davetlileri selamlarken, davetliler de emeği geçenleri ayakta alkışladı

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 12:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?