4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ecele doğru adım adım!

SAMSUN'da çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kayıt edildi.

Görüntüler basına dağıtıldı.Samsun'da çeşitli zamanlarda şehir içinde meydana gelen trafik kazaları artık MOBESE kameraları tarafından kayıt altına alınıyor.

Yaşanan olaylar saniye saniye kayıt edilirken ortaya ilginç görüntüler çıkmaya başladı. Görüntülerde araçların çarpışması ve yayalara çarpması, trafik kurallarını ihlal eden otomobil sürücüleri MOBESE'lere yakalandı.

İlkadım İlçesi'nde kucağında çocuğu ile birlikte karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kadına çarpan otomobilde görüntülere takıldı. Kucağında 3 yaşındaki oğlu Engin Şentürk ile yolun karşısına geçmeyen isteyen 37 yaşındaki Durdane Şentürk'e çarpan otomobil kaçtı. Anne ve bebeği ise hayatını kaybetti.

Bu görüntülerin ardından başlatılan soruşturmanın da sürdüğü belirtildi. Bir başka kazada ise fren yerine gaza basan motosiklet sürücüsünün bir işyerinin vitrinine çarpması, otobüsten inerek karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kadına otomobilin çarpması yine MOBESE kemaralarınca saniye saniye görüntülendi. Canik İlçesi'nde yeşil ışık bekleyen bir kamyonetin kasasında taşıdığı yükler aniden alev aldı.

Vatandaşlar aracı kurtarmak için el birliğiyle yanan malzemeleri boş alana attı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 17:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇAĞATAY IP: 212.175.112.xxx Tarih : 29.11.2010 14:36:50

 o kadının orta refüjde ne işi var milletimiz hep yolda yürüyor kaldırımlarda yürüyen yok çarpıncada sürücü hatalı