6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Eczacı teknisyenlerine tanıtım gezisi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Eczacılar Teknisyenleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Nejat Kılıçarslan ve üyelerine hizmet tanıtım gezisi düzenledi.

Başkan Yılmaz, Nejat Kılıçarslan ve üyeleriyle Yalova Gemisi'nde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, şehrin muhtelif yerlerinde sürdürülen çalışmaları göstermek amacıyla hizmet tanıtım gezisi düzenledi.
Samsun-Ankara yolunu trotuarları ve peyzajları olan bir giriş haline getirmeyi düşündüklerini açıklayan Yılmaz, "Şehrin güneyi Gürgen Dağı'na kadar alanı rekreasyona tabi tutacağız. Şehrin ticaretini ve sanayisi Ankara-Samsun yoluna taşıyacağız. Şehrin sanayisini güneye doğru çeken bir politika yürütmek istiyoruz. Şehrin doğusunda İlkadım, 19 Mayıs ve Örnek Sanayi'de ki dolmuşluğu ve tıkanmışlığı, güneye kaydırmak istiyoruz" dedi.


Toybelen mevkiinde 4 bin dönümlük bir alanı sanayi ve depolamaya dönük alan olarak planladıklarına dikkat çeken Yusuf Ziya Yılmaz, mobilya imalatı, tekstil ve matbaacıları bu tarafa doğru taşımayı planlıklarını, bununla birlikte şehrin merkezinde bulunan 2. el otomobilcileri ise yaz aylarında Ankara Yolu'na taşıyacaklarını ifade etti.


Başkan Yılmaz Hizmet Tanıtım Gezisi'nde sırasıyla Protokol Yolu, Tütün İskelesi, Batı Park'ta devam eden çalışmalar, Doğal Taş Elamanları Üretim Tesisi, Asfalt Üretim Tesisi, yeni yapılmakta olan Huzurevi ile 2. Bulvar Yolu'nda devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 18:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?