2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Edis'den 4 gündür haber alınamıyor

İstanbul'dan memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki ailesini arayarak geleceğini söyleyen Salim Edis'ten (24) 4 gündür haber alınamadığı bildirildi.


Yürükçal köyünde oturan baba Halis Edis, oğlunun İstanbul'da Esenler'de 2 yıldır kemer tokası imalathanesinde çalıştığını, 4 Nisan'da kendilerini telefonla arayarak Vezirköprü'ye geleceğini söylediğini, aynı gün hatta saat 20.00'deki Vezirköprü otobüsünde yer ayırttırdığını, ancak gece saat 01.00 sıralarında Yürükçal köyünde oturan kardeşi Ümmühan Şahin'i arayarak yediği yemekten zehirlendiğini ve hastaneye gideceğini söylediğini, bir süre sonra aynı köyde oturan annesi Muradiye Edis'i arayarak
hastaneden çıktığını, Vezirköprü'ye geleceğini belirttiğini fakat oğlundan 4 gündür haber alamadığını dile getirdi. Oğlunun uysal birisi olduğunu ifade eden Edis, "Ne iş arkadaşları ne de biz oğlumdan 4 gündür haber alıyoruz. Allah rızası için oğlumu gören veya bilen varsa polise ya da jandarmaya bildirsin. Çocuğumun hayatından endişe etmeye başladım" dedi.


Edis jandarma başvururken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 18:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?