4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Eğercili köyü yasta

KATLİAM GİBİ KAZADA BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Malatya'da düğün dönüşü aynı aileden 7 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı trafik kazası sonrasında ölenlerin Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Şanlıurfa'dan gelin alan Ordulu ailesinin Malatya'da geçirdiği trafik kazası sonrası damat Hüseyin Ordulu (41), gelin Hedibe Ordulu (29), imam olan ağabey İdris Ordulu (47), yaralanan ve sürücü olduğu öne sürülen polis memuru Yunus Ordulu'nun kızı Büşra (14), ölen İdris'in oğlu Enes (16), anne Hatice (70), teyze Semiha Aydınoğlu (60) hayatını kaybederken, Emre, Sümeyye, Zehranur, Bahar, Zekiye ve Yunus Ordulu da yaralandı. Katliam gibi kazanın ardından Samsun'un Terme ilçesi Eğerli köyündeki baba evine ateş düştü. Baba Burhan Ordulu (75), eşini, evlatlarını ve torunlarını kaybetmenin acısını yaşarken, tüm akrabalar ve köy sakinleri eve akın etti. Aile bireyleri Burhan Ordulu'nun evinde toplanırken, diğer akrabalar ise Malatya'ya hareket etti. Baba evinde yaşanan acı nedeniyle zaman zaman gergin anlar yaşandı. Aynı ailenin ölen 7 ferdi için köy mezarlığında yan yana mezarlıklar hazırlanması için çalışma başlatılırken, kazada ölen Hüseyin Ordulu'nun 4 yıl önce eşinden ayrıldığı ve bir kızının olduğu öğrenildi.

Görücü usulüyle Şanlıurfa'dan bir tanıdıklarının kızıyla nikah yapan 4 kardeşten biri olan ve fabrikada çalışan Hüseyin Ordulu'nun ailesiyle birlikte baba evine döndüğü öğrenildi.

KATLİAM GİBİ KAZADA BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
KATLİAM GİBİ KAZADA BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
KATLİAM GİBİ KAZADA BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
KATLİAM GİBİ KAZADA BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 17:38:04
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 19:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?