3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Eğitime desteğe teşekkür

EĞİTİME DESTEĞE TEŞEKKÜR

Dereköy Şehit Ümit Semerci İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Elibol ve Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Yaman, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, kendisini ziyaret eden Dereköy Şehit Ümit Semerci İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Elibol ve Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Yaman'ı okulun göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti.

Başkan Osman Topaloğlu, "Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Yılın Kaliteli Ekibi Kategorisinde ilçemizde birinci, ilimiz de ise il üçüncülük başarısı elde eden Dereköy Şehit Ümit Semerci İlköğretim Okulumuzu, Okul Müdürümüz Mehmet Elibol'u ve Okul Müdür Yardımcımız Halil İbrahim Yaman'ı başarılarından dolayı tebrik eder, eğitim hayatında başarılarının devamını dilerim. Biz 19 Mayıs Belediyesi olarak, imkanlarımız doğrultusunda eğitime katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet etmek benim gibi halka hizmet eden herkesin ilk görevlerinden biridir" dedi.

Okul Müdürü Ahmet Elibol, "Başkanımız Osman Topaloğlu, okul tadilatımız için gerekli olan malzeme ihtiyacımızı karşılamıştır. Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Başkanımızın okullar için yapmış olduğu destekleri görmekteyiz. Eğitime yapılan tüm destekler için başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Ahmet Elibol, Başkan Osman Topaloğlu'na plaket takdim ederken, Topaloğlu da mini Atatürk Anıtı hediye etti.

EĞİTİME DESTEĞE TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 10:53:04
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 16:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?