2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Ekokredi Protokolü' imzalandı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank Samsun Şubesi'nin işbirliğiyle iş adamlarına yönelik 'EKOkredi Protokolü' imzalandı.


TSO Toplantı Salonu'nda yapılan protokol anlaşmasına TSO Başkanı Yardımcısı Haluk Akyüz, TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci ve Şekerbank Samsun Şube Müdürü Engin Atar ile banka yöneticileri katıldı. Anlaşma ile birlikte iş adamlarına alternatif kredi imkanı sunuldu.


Bankaların iş adamlarına kredi vermede nazlandığı hatta kredileri geri çağırdığı dönemlerin hatırlatılması üzerine Şekerbank Samsun Şube Müdürü Engin Atar, "Küresel ekonomik krizin getirdiği sorunlar vardı ve faizler yüksekti. Şimdi faizler düşmeye başladı. Tüm dünya devletlerinde krizin bittiğine yönelik açıklamalar geliyor. Türkiye'de de bankalar durgunluktan çıkıldığı düşünülüyor. Bitmese de kriz bitmese de kısmen aşıldı. Bundan sonra da durgunluktan çıkılacağı ve büyümenin başlayacağı düşünülüyor"
dedi.
Bugüne kadar 4-5 tane bankayla anlaşma yaptıklarını belirten Haluk Akyüz, çeşitli alternatifleri üyelerine sunduklarını, üyelerinin banka tercihine göre kredi alabileceğine işaret etti.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 20:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?