6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ekolojik ürünler Gazi Park'ta

Gazi Belediyesi tarafından Gazi Park'ta ekolojik satış yeri kuruldu.


Uğur Mumcu Parkı'nın karşısında kurulan ve kısa sürede vatandaşların önemli yaşam merkezlerinden biri haline gelen Ekolojik Pazar Yeri'nin gördüğü ilgi karşısında bir adım daha atmaya karar verdiklerini söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Gazi Park içerisindeki satış alanında ürünlerin sergilenmeye başladığını belirtti.

Hiçbir katkı maddesi olmaksızın tamamen doğal şartlarda üretilen ürünlerin uzun yıllar vatandaşlarla buluşturulamadığını, hayata geçirdikleri Ekolojik Pazar Yeri ile bu eksikliği giderdiklerini kaydeden Başkan Kaldırım, hem üreticilerin hem de vatandaşların yüzünü güldüren projenin büyümesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Gazi Park içerisindeki satış alanının hizmet vermeye başladığını ifade eden Başkan Kaldırım, "Belediyeciliğin sadece rutin hizmetlerden ibaret olmadığını düşünerek hareket ediyoruz.

Bu anlamda onlarca projeyi hayata geçirdik. Bunlarda bir tanesi olan Ekolojik Pazar Yeri vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılandı. Cumartesi günleri filelerini doldurmak için pazar yerine gelen vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Gazi Park içerisindeki satış yerimizi ekolojik ürünlere ayırdık" diye konuştu.
Tüm Samsunluları yeni satış yerine davet eden Başkan Kaldırım, cumartesi günleri Uğur Mumcu Parkı'nın karşısında yer alan Ekolojik Pazar Yeri'nin de faaliyetlerini sürdüreceğini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?