4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

El becerileri görücüye çıktı

CANİKLİ BAYANLARIN EL BECERİLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Canik ilçesinde açılan ev mefruşatı, hazır giyim ve iğne oyası kurslarına katılan bayanların el emeği göz nuru çalışmaları düzenlenen dönem sonu sergisi ile görücüye çıktı.

Canik Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ev mefruşatı, hazır giyim ve iğne oyası kursunu tamamlayan yaklaşık 150 kursiyerin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergi açıldı.

Canik Belediyesi Sosyal Tesisler Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen dönem sonu sergisi yoğun ilgi gördü. Serginin açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Halk Eğitim Müdürü Şerif Güleroğlu, Tekkeköy Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, okul müdürleri ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Serginin açılışını Canik Halk Eğitim Müdürü ve protokol üyeleri ile birlikte yapan Canik Belediye Başkanı Osman Geç, sergilenen eserleri inceledi. Kursiyerlerden el emeği göz nuru ürünler hakkında bilgi alan Başkan Genç, ortaya çıkarılan ürünleri oldukça beğendi.

Canik Belediyesi bünyesinde açılan ev mefruşatı, hazır giyim ve iğne oyası kursu öğrencilerinin dönem sonu sergisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Canik Halk Eğitim Müdürü Şerif Güleroğlu, 16 Haziran 2010 Çarşamba günü saat 14.00'da Canik Kültür Merkezi'nde ilçe genelindeki bütün kurslarda yapılan eserlerin yer alacağı büyük bir sergi düzenleyeceklerini söyledi.

Serginin sonunda ev mefruşatı, hazır giyim ve iğne oyası kursunu tamamlayan yaklaşık 150 kursiyere Başkan Genç ve protokol üyeleri sertifikalarını verdi.

CANİKLİ BAYANLARIN EL BECERİLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
CANİKLİ BAYANLARIN EL BECERİLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 14:51:03
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 14:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?