6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

El emeği göz nuru

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıların hazırladığı el emeği göz nuru ürünler, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nda açılan sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürü Murat Bayhan ve çok sayıda vatandaş ile huzurevi sakinlerinin katıldığı törenle serginin kapıları ziyaretçilere açıldı.

Serginin açılışında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bu tür sergileri gezerken mutlu olduğunu belirterek, serginin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Huzurevi sakinlerinden 60 yaşındaki Kadir Kaya ise, "Uzun süredir arkadaşlar ile uğraşıyoruz. Güzel ve rahat ortamda hocalarımızın da yardımıyla süs eşyalarını meydana getirdik. Çok mutluyuz. Ayrıca bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Yaşlıların yaptığı ahşap boyama, takı, resim ve süs eşyaları gibi eserler vatandaşlar tarafından beğeniyle incelendi. Bazı vatandaşlar da ürün satın alarak yaşlılara destek oldu. Ürünlerin satışının da yapıldığı sergi ve kermesin 4 gün açık kalacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 15:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?