4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

El emeklerini sergilediler

EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu öğrencilerince teknoloji ve tasarım, görsel sanatlar, fen ve teknoloji derslerinde yapılan proje ve el becerileri sergilendi.

Yaklaşık bin 500 eserin sergilendiği "yılsonu sergisi"nin açılışı Okul Müdürü Saffan Bölükbaş ve diğer idareciler tarafından yapıldı. Açılışa okul müdürünün yanı sıra müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği sergide 2009-2010 eğitim-öğretim yılı boyunca öğrenciler tarafından yapılan bilimsel projeler, etkinlik örnekleri ve resimler yer aldı.

Öğrencilerin üretici çalışmalarının sergide oluşturduğu zenginlik göz doldurdu. Etkinlikler ve projeler çerçevesinde yapılan eserlerin öğrencilerin neler yapabileceğinin bir göstergesi olduğunu belirten Okul Müdürdü Saffan Bölükbaş, emeği geçen ders öğretmenlerine ve her konuda eğitimde iş birliği örneğinin en iyisini gösteren diğer öğretmenlere, eserlerin kahramanları öğrencilere teşekkür etti. Çocuklarının eserlerini gören veliler son derece mutlu olduklarını ve gurur duyduklarını ifade ederek, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 10:42:02
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 12:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?