2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Eli kanlı katilden ilginç savunma!

Samsun'da annesini tek bıçak darbesiyle, ablasını da 11 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlının yargılanmasına devam edildi.


Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, Yenidoğan Mahallesi'nde yaklaşık 7.5 ay önce tartıştığı annesi Zeynep Önem'i (64) karnından, kaçmaya çalışan ablası Nurgül Önem'i (41) de 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ufuk Önem'in (41) yargılanmasına devam edildi. Ufuk Önem verdiği ifadede, "Siz beni evrensel hukuka göre yargılıyorsunuz. Gelme, gitme gibi bir mesele oldu. Siz olsanız ne yaparsınız. İnsan hakları var" dedi.


Ufuk Önem kendisine öldürme sebebi sorulduğunda, "Bir gelme, gitme meselesi var. Niye soruyorsunuz? İnsanlığın kuralı. Biz 40 yaşında dünyaya geldik. Geldik gideceğiz. Ben niye 40 yaşında dünyaya geldim. 12-13 yaşında dünyaya gelmem gerekiyordu. Zira, ruhum çalınıyordu" dedi.


Ufuk Önem'in avukatı müvekkilinin ruhsal olarak hasta olduğunu belirterek, tahliyesini talep etti. Duruşma İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek Ufuk Önem'in cezai ehliyetinin olup olmadığını araştırılması ve raporun beklenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf KOÇ IP: 88.187.80.xxx Tarih : 23.01.2009 01:23:40

ya bu herifin avukatı da mı var Allah aşkına bir de utanmadan tahliyesini istemiş başka kesilecek insanlar var galiba böyle şey olur mu ya