6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Emekli bekçinin bayramı kabus oldu

Samsun'da 2 genç, gece yarısı kaçırdıkları emekli bekçiyi ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra aracının bagajına kilitleyip parasını, cep telefonunu, kuru sıkı tabancasını ve otomobilini gasp ettiler.

Edinilen bilgiye göre olay, Anıt Park yanında önceki gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Yaşar Ç. (25) ve Salih K.'nın (23), malulen emekli bekçi Cengiz T.'yi (48) bıçak ve silah zoruyla etkisiz hale getirip darp ettikten sonra ellerini ve ayaklarını bağlayarak 55 AF 842 plakalı otomobilinin bagajına kilitledikleri iddia edildi. Cengiz T.'nin 150 YTL para, cep telefonu ve aracındaki kuru sıkı tabancasını gasp ettikleri iddia edilen Yaşar Ç. ve Salih K., gasp ettikleri otomobil ile Cengiz T.,
bagajda kilitli halde Terme ilçesine kadar gittiler. Daha sonra bagajdan çıkarttıkları Cengiz T.'yi aracın içine alan gaspçılar Trabzon'a gidip geri döndüler. Samsun'a döndüklerinde Cengiz T.yi serbest bırakıp aracını da terk ettikleri iddia edilen Yaşar Ç. ve Salih K., şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından dün akşam saat 22.00 sıralarında Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kantininde çay içerlerken yakalandılar. Polisi karşılarında görünce şok olan zanlılar ile birlikte suçta kullandıkları iddia edilen 2 adet bıçak ve 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan Yaşar Ç. ve Salih K., Gazi Polis Merkezi'ne teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 11:57:42
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 17:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?