2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Emekli öğretmenden sitem

EMEKLİ ÖĞRETMENDEN SİTEM

Samsun'un Bafra ilçesinde “24 Kasım Öğretmenler Günü” programında emekli öğretmenler adına kürsüye gelen Emekli Öğretmen Bayram Avcı, sitem dolu bir konuşma yaptı.

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlama etkinliği düzenlendi. Törende konuşma yapan Emekli Öğretmen Bayram Avcı, nice hamasi nutuklar dinlediklerini, muhalefette farklı, iktidarda farklı uygulamalar ve zamlar gördüklerini belirtti. Avcı, “Herkesin ve her kesimin dinlenildiği ama eğitim emekçilerinin hiç dinlenilmediği yıllar gördük. Şu aşamadan sonra şartların değişeceğine dair hiçbir emare de yok. O halde gün birlik günüdür” dedi.

Eğitim çalışanlarının tek bir sendika çatısı altında birleşmesini isteyen Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Grevli toplu sözleşmeli, sendikal haklar için mücadele sürdürülmelidir. Ülke olarak ve çalışan eğitim emekçileri olarak zor günler geçiriyoruz. Daha da zor günlerin bizi beklediğini hepimiz biliyoruz. Bin yıldır olduğu gibi bundan sonrada bu coğrafyada bölünmeden, parçalanmadan yine kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.”

EMEKLİ ÖĞRETMENDEN SİTEM
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 18:13:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 18:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?