6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Emeklilere ikinci bahar!

Emeklilere yönelik ‘İkinci Bahar Evleri Projesi’ni açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, KiMBED üyeleri tarafından sevinçle karşılanarak ayakta alkışlandı.

Karadeniz İşçi-Memur-Bağkur Emeklileri Derneği (KİMBED) Genel Başkanı Caner Acar ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ziyaret etti. Yaklaşık 30 dernek üyesinin bulunduğu ziyarette Başkan Tok, üyeleri meclis salonunda ağırladı.

Derneğin kuruluşundan itibaren ilk olarak Çarşamba'da, ardından Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde temsilciliklerini ve kurucu üyelerini oluşturduklarını ve yaklaşık 2 ay önce kurulan derneklerinin kısa sürede üye sayısını artırdığını söyleyen Başkan Caner Acar, Karadeniz’de Zonguldak’tan Artvin’e kadar bölgesel anlamda önemli bir noktaya geldiklerini, üye sayılarını 400’e çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Samsun’un yaşanabilir bir kent olması dolayısıyla memurlar ve emekliler tarafından tercih edilen bir şehir olduğuna değinen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, topluma fayda sağlayan derneklerin her zaman destekçisi olacaklarının sözünü verdi.

Emeklilere yönelik ‘İkinci Bahar Evleri Projesi’nden bahseden Başkan Tok, kütüphanesi, otuma salonu, eğlence merkezi, spor aktiviteleri gibi sosyal faaliyetlerin yapılabileceği bir buluşma merkezini göreve geldikleri günden bu yana düşündüklerini; ancak gerçekleştirmek için uygun bir yer bulamadıklarını belirterek, uygun yer ve zemin de bu projenin hayata geçirileceğini kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 12:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?