4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Emlakçılar güç birliği yaptı

Geçtiğimiz hafta Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanlığı’na seçilen Ramazan Arslan, Türkiye genelindeki 22 Emlakçılar Odası yönetimini yemeğe davet etti.

 Ramazan Arslan’ın Emlakçılar Odası’nın bulunduğu 22 ilde Gaziantepli restorant sahiplerini arayarak rezervasyon yaptırması dikkat çekti.

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu, yemeği Samsun’daki Gaziantep Restorant’ta yedi. Gaziantep usulü acılı lahmacun ve vali kebabı yiyen Samsun Emlakçılar Odası yönetimi, Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanlığı’na seçilen Ramazan Arslan’ın jesti karşısında duygulandıklarını söyledi.

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Arslan, "Emlakçılar Odaları’nın Türkiye genelindeki dayanışması bu organizasyonla bir kez daha kendini gösterdi. Gaziantep’deki başkanımızı kutluyorum. Başarılı olacağına inancım tamdır" dedi.

Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanı Ramazan Arslan ile soyadlarının aynı olduğuna da işaret eden Hasan Arslan, "Bu nedenle iki odayı ’Kardeş Oda’ ilan ettik" diye konuştu.

Hasan Arslan, emlakçıların Türkiye genelindeki dayanışması sonucu gelinen noktada 444’lü şikayet hattı ve internet sitesi kurma kararı aldıklarını da ifade etti. Arslan, "Türkiye genelinde 22 oda olarak elele verdik ve 444’lü şikayet hattı ve her türlü emlak bilgisine ulaşılabilecek internet sitesini kurmaya karar verdik. Bu ay sonunda her iki çalışmamızda sonuçlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlarımız, emlak ile ilgili her türlü şikayetlerini 444’lü şikayet hattına yapabilecek. Emlakçılar olarak iletişime büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

samsun
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 10:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?