2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Emniyet Sarayı müjdesi

AK Parti Grup Başkanı Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan'ı ziyaret ederek, Samsun'a yeni bir emniyet müdürlüğü sarayı yapılacağının müjdesini verdi.


AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Adem Güney ile birlikte, 1.5 ay önce göreve başlayan Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan'ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Suat Kılıç, "Yeni göreve başlayan Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bugün bulunabildik. Ankara'daki programlarımızdan dolayı devir teslim törenine katılamamıştık. Samsun ili emniyet müdürleri açısından bizlere gurur veren, güven veren bir profili ortaya koymuştur. Görevini tamamlayarak ayrılan emniyet müdürümüz asayişe ve güvenliğe önemli katkılar yapmıştır. Yeni gelen il emniyet müdürümüz daha önceki görev mahallinde önemli katkılar sağlayan, emniyet teşkilatından çok önemli ve deneyimli bir yeri olan biridir. Samsun halkının güvenliği ve asayişinin daha da iyi bir şekilde temini için ilimize çok değerli katkılar sağlayacaktır. Bu vesile ile İl Başkanımız Adem güney ile birlikte kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 18 ilçemiz ve il merkezimiz ile birlikte Samsun asayiş ve güvenlik noktasında kamuoyunun tedirgin olmayacağı iyi bir durumdadır. Okulların açılma dönemine girmesiyle birlikte, polis bir taraftan çocuklarımız üzerinde değişik senaryolar ve materyallerle tehdit oluşturacak kişilerin üzerinde çok kati bir şekilde yoğunlaşacaktır. Samsun, MOBESE sistemine geçiş yapacak bir ildir. Müdürümüzün deneyimi, Samsun polis camiasının iyi niyetli, deneyimli ve gayretli çalışması ilimizi daha da huzurlu hale getirecektir" dedi.


Suat Kılıç, yıllardır hizmet veren Samsun Emniyet Müdürlüğü binasının yeni bir emniyet sarayına taşınacağının müjdesini vererek, "İl Emniyet Müdürümüzün görev süresi içinde inşallah emniyet sarayı yapacağız. Samsun'a yeni adalet sarayının yapımına başlanılacak. Adalet sarayı için çizilen projeler arasında seçim yapılacak. Adalet sarayı yatırım programına girmiştir ve devam etmektedir. Kolluk kuvvet adalet olmaksızın, adaletin de kolluk kuvvet olmaksızın entegre çalışması mümkün değil. Adalet sarayına paralel bir emniyet sarayı da önümüzdeki yıllar içinde mutlaka kazandıracağız" diye konuştu.


Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ise, "Göreve başlayalı yaklaşık 1.5 ay oldu. Bu geçen zaman içinde Samsun'un sosyal yapısını tanımaya çalıştım. 2 bin 815 personelimizle beraber Samsun halkının can ve mal güvenliğinin sağlanmasında çalışmalarımız devam edecek. Bu ziyaret bize şeref ve onur verdi. Meclis'teki yeni görevinizi tebrik ediyorum. Toplumsal ilişkilere çok önem veriyoruz. Yeni bir hizmet binası bizim için çok önemli. Sizin bu ifadeniz bize cesaret vermiştir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 17:44:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?