4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Emniyete 505 taze kan

EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nun 8. döneminde 39'u bayan olmak üzere 505 genç polis memuru mezun oldu.

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nda 8. dönem sonunda 505 polis adayı 2 yıllık bir eğitim dönemini tamamladı. Okul bahçesinde düzenlenen törene mezun olan adayların aileleri yoğun ilgi gösterdi. Mezun öğrencilerin yaptığı savunma gösterisi büyük ilgi görürken, Halil Baklaya okul birincisi, İlyas Karaca okul ikincisi ve Emrah Demir okul üçüncüsü oldu. Dereceye giren öğrencilerin hediyelerini ve belgelerini Vali Hüseyin Aksoy verdi.

Törende genç polislere hitap eden Okul Müdürü Mustafa Demirok, "Sizler polis olmak için karar verdiğinizde çok önemli bir mesleğin mensupları olacağınızı biliyordunuz. Eğitim-öğretim süresince polislik mesleğinin gereklerini, devletimiz ve toplumumuz için bu mesleğin ne denli önemli olduğunu anladınız. İçinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağında bilgiler sürekli değişmekte, teknolojik yinelikler baş döndürücü hızla artmaktadır. Sizlerin kendinizi günün şartlarına uygun olarak sürekli yenileyerek zorluklarla mücadele edebilme, insiyatif kullanabilme, mesleki yeterlilik, disiplinli ve donanımlı bir meslek mensubu olacağınızdan eminim" dedi.

Polis adaylarına meslek hayatlarında başarılar dileyen Vali Hüseyin Aksoy, "Emniyet teşkilatımıza nitelik ve nicelik olarak güç katacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve ülkesiyle, milletiyle bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz demeden canı pahasına her türlü fedakarlığa katlanarak hizmet ifa edecek olan siz genç polis adayları her zaman dürüst olunuz. Sizin başarınız bizim gururumuz olacaktır. Vatan ve millet hizmetine adım attığınız bu günde hepimizin göğsünü iftihar ile kabartıyorsunuz. Meslek yaşantınızda sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Polis adaylarının yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreninin sonunda genç polisler resmi geçit töreni ile konukları selamlarken, polis adayları törenin sonunda kendilerini görmek için gelen aileleri ile hasret giderdi.

Törene Vali Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Demirok, daire müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
EMNİYETE 505 KİŞİLİK TAZE KAN
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 14:14:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 14:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mmm IP: 78.166.45.xxx Tarih : 3.07.2010 16:03:37

Yaa şimdik buna yorum yazıyorumya aklımda da sıkıntı olurmu diye gecirmeden edemiyorum..şimdik bu yeni memurlar okul hayatlarını tamamladılar..fakat gercek hayat okulunda nasıl olacaklar bilemiyorum sadece tahmin edebilirim..meselaa kacan birisini durdurmak için aynen şöyle diyeceklerinden eminim neredeyse: dur sana laaaann..kacmaa bak ben sana dur diyomm..lan şeref??? dur diyom laan sanaa dursanaa diyerek kacanı durdurmaya çalışacaklar gibime geliyoo..okulda öyle ögretilmedigi kesin fakat hayat okulunda ilerli yaştaki abilerinden böyle ögreneceklerdir..umarım yanılır ve mahcup olurum böyle olmadıgı zaman.. delilden sucluyamı ?? sucludan delilemi ?? tüm sorun burda işte..saygılar okurlara..başarılar yeni polislere