2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Emniyette devir teslim

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Mustafa İlhan'dan görevi devraldı.


2003 yılından buyana Samsun Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atanan Mustafa İlhan, görevini Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edilen Muzaffer Erkan'a törenle teslim etti.


İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende konuşan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü İlhan'ın başarılı çalışmalara imza attığını, şehirde huzur, asayiş ve güvenin sağlanmasının yanında, halkın da büyük sevgisini kazandığını ifade etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, görev süresinde '155 Polis İmdat' hattına gelen ihbarların 10 kat artarak 46 bine ulaştığını dile getirdi. İlhan, halkın polise güveninin artığını ve destek vermeye devam ettiğini vurguladı.


Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, halkın huzurunu bozanlara ve uyuşturucu tacirlerine gözdağı verdi. Erkan, "Suçluları sıfır tolerans. Uyuşturucu ve halkın huzurunu bozanlara hiçbir tolerans gösterilmeyecek. Polisin varlığı her yerde hissedilecek. Suçlularla mücadele daha da artarak devam edecek. İhbar geldikten sonra 3 dakika içerisinde olay yerine ulaşılması gerekli" diye konuştu.
Konuşmaların ardından şilt ve fors takdimleri yapıldı. Vali Hasan Basri Güzeolğlu, Mustafa İlhan'a takdir belgesi verdi. Samsun Emniyet Müdür Muzaffer Erkan, Denizli'den getirdiği emniyet teşkilatının forsunu İlhan'a takdim etti. Törene, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Mehmet Ali Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerami Gürbüz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile emniyet mensupları katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 21:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?