2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Emniyette terfi heyecanı

BAFRA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE TERFİ TÖRENİ

Samsun'un Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele törenle rütbeleri takıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurulu kararıyla terfi ettirilmesine karar verilen Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 personel için Bafra Öğretmenevi'nde tören düzenlendi.

Rütbe terfi töreninde; Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Cemal Sezgün Emniyet Amirliği rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine, Kenan Bıyık ise komiser rütbesinden Baş Komiser rütbesine yükseltildi.

Rütbe terfi töreninde Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı tarafından, görevinde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Polis Memuru Abdurrahman Terzi'ye teşekkür belgesi verildi.

Törende ayrıca, 24 Ekim 2009 tarihinde Bafra Kültür Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyununda aldıkları rol ile başarılı bir performans sergileyen polis memurları Ali Özener ve Murat Sağkan, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve Toplum Destekli Polislik hizmetlerine yapmış oldukları katkılardan dolayı Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Törene Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yarbay İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bahattin Kaya, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, polisler ve yakınları katıldı.

BAFRA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE TERFİ TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 15:29:03
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 18:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?