6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Emniyet'te terfi töreni

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye terfi edenler için rütbe ve terfi töreni düzenlendi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden 30, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan 6 ve Kriminal Polis Laboratuar Müdürlüğü'nden 1 olmak üzere toplam 37 personelin bir üst rütbeye terfi etmesi üzerine rütbe ve terfi töreni organize edildi. Polisevi'nde yapılan törene Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Mehmet Oğuz Ersoy ile terfi olan emniyet mensupları ve eşleri katıldı. 

Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, törende yaptığı konuşmada, terfi eden ve tayin olanlara görevlerinde başarı diledi. Müdür İlhan, "Polis mesleğinin ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok. Gerçekten meşakkatli, zor, risk oranı çok yüksek bir meslek irca ediyoruz. Ancak zor olduğu kadar şerefli bir mesleği yapıyoruz. Arkadaşlarımın bunun bilincinde olduğunu biliyorum. Toplum destekli polislik projesi kapsamında ilişkilerimizi geliştirmek, kendimizi yenilemek, çağa ayak uydurmak zorundayız" dedi. 

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Mazisi 100 yılı aşan polislik, şerefli ve ulvi bir meslektir. Polisimiz vatandaşın can ve mal güvenliğini için çalışırken aynı zamanda dünya çapında örnek bir konumda bulunmaktadır. Yaptığımız başarılarda kendimizindir, başarısızlıklarda kendimizindir. Rütbeler ve konumlar değişecek. Ancak, değişmeyen bir şey var o da hizmet aşkı" diye konuştu. 

Bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri takılırken, tayin olanlara da rütbelerinin yanı sıra hizmetlerinin anısına plaket verildi.

...
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 13:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?