3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Emniyetten karne hediyesi

EMNİYETTEN 500 ÖĞRENCİYE KARNE HEDİYESİ

Samsun'un Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilköğretim okulu öğrencilerine karne tatili hediyesi olarak giyecek yardımı yaptı.

Vezirköprü'de köy ilköğretim okullarında eğitim öğretim gören 500 öğrenciye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından karne tatili hediyesi verildi. Boğazkoru köyüne Garnizon Komutan Vekili İlçe Jandarma Bölük Komutanı İlker Emirze, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, İlçe Trafik Tescil Büro Amiri Sadık Çolak, polis memurları ve Boğazkoru köyünde 18 yıl görev yapan emekli öğretmen Rasim Oral katıldı. İlk olarak Boğazkoru köyüne giderek öğrencilere karne tatili hediyelerini veren ilçe Emniyet Müdür Hakan Karslı,

"Burada öğrencilere derslerinize daha çok çalışın öğretmen olun, polis olun, doktor olun, hemşire de olun. Memleketin size ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere giyecek hediyelerinin dağıtımından sonra öğrencilere başarılar dileyerek tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Karslı, "Anne ve babanızı üzmeyin, onları dinleyin" diye konuştu.

Polis olmak isteyen öğrencilere İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı ve Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Sadık Çolak birlikte resim çektirdiler. Öğrenciler ise karne hediyelerini çok beğendiklerini söyleyerek teşekkür ettiler.

Köy muhtarı Rasim Oral, "Köyümüze gelen Emniyet Müdürümüz öğrencilerimize elbise vermiştir. Emniyet müdürümüze ve komutanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, müdürlük olarak bu tarz sosyal projelerin her zaman içinde olduklarını belirterek, "Zaman zaman kendi gayretlerimizle, bazen de duyarlı vatandaşları yönlendirerek toplum içinde dayanışma duygusunun gelişmesine katkıda bulunmak için Boğazkoru, Kuruçay, Kuzgun Kayası, Develen, Yolpınar, köylerimiz ve ilçe merkezinde Fazıl Ahmet Paşa, Mustafa Tunç ve Cumhuriyet İlköğretim Okullarımızda okuyan 500 öğrencilerimize karne tatili hediyesi hazırladık. İlk olarak

Boğazkoru köyümüzden başladık bu hafta bu 6 okulumuzda bulunan öğrencilerimize hediyelerini ulaştırmış olacağız" şeklinde konuştu.

EMNİYETTEN 500 ÖĞRENCİYE KARNE HEDİYESİ
EMNİYETTEN 500 ÖĞRENCİYE KARNE HEDİYESİ
EMNİYETTEN 500 ÖĞRENCİYE KARNE HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 17:42:00
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 18:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?