2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

En çok iş istiyorlar

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın kişisel internet sitesinde ziyaretçiler en çok iş talebinde bulunuyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kişisel web sitesi, her gün 100'lerce kişi tarafından ziyaret edilirken, binlerce vatandaş da Başkan Yılmaz'a mesaj bırakıyor. Bırakılan mesajlara bizzat kendisi cevap veren Yılmaz, aynı zamanda kent ile ilgili sorulan benzer sorulara da video mesaj ile cevap veriyor.
Yılmaz'ın kişisel sitesinde ayrıca kentle ilgili projelere yer verilirken, video ve fotoğraf bölümü de sitede yer alıyor. Bugüne kadar 3848 mesajın bırakıldığı sitede sorunlar sıralamasında iş başvuruları ilk sırayı alıyor. Genel mesaj içeriklerine bakıldığın da ise 2 bin 163 mesajla teşekkür mesajları ilk sırada bulunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kişisel internet sitesinin yanı sıra Facebook, Skip, Mynet Eksenim, Myspace, Flickr gibi sosyal sitelerde açtığı sayfalarla vatandaşları ile iletişimini sürdürüyor.
"yusufziyayilmaz.com.tr" isimli web sitesinde vatandaşlarca iletilen talep ve sorunlar sıralaması şöyle: "İş başvuruları 914, fen işleri 413, SASKİ 181, UKOME 30, Çevre 27, zabıta 16, kültür-sanat 10 ve hukuk 10."
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 14:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?