2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Enerjimizi iç sorunlara harcayamayız'

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti'nin genel başkanından belde başkanlarına kadar sağlam bir teşkilat ilişkisi içinde olduğunu belirterek, "Denizde damla kadar değeri olmayan şeyler yüzünden birbirimize darılamayız, kırılamayız. Çetelerle, yer altı ve yerüstündeki şebekelerle mücadelemizde gereken gücümüzü yereldeki iç sorunlarla tüketemeyiz" dedi.


AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Terme ilçesinde partililerle biraraya geldi. Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türk demokrasisinin son yıllarda önemli sınavlardan geçtiğini kaydederek, "Bugünlerde verdiğimiz mücadele; demokrasi, özgürlükler, hukuk devleti ve milli irade için varlık yokluk mücadelesidir. Çeteleri biz sahneden indiriyoruz, demokrasi dışı yapılanmalara karşı duramayan siyasi partileri de ilk seçimde millet sahneden indirecek" diye konuştu.


Kalabalık ve güçlü bir aile olduklarının altını çizen Kılıç, şöyle konuştu:
"Bizler iktidar partisiyiz, seçimlerde yine galip geldik diye yan gelip yatamayız. Bu ülkenin başbakanı iç ve dış meselelerle, ekonomiyle, diğer ülkelerle olan ilişkilerle uğraşıyorken bir yandan da il kongrelerine giderek partisini yalnız bırakmıyorsa, sürekli çalışıyorsa hiçbirimizin 'siyaset yapmaya zaman bulamıyoruz' demeye hakkı yok. O yüzden hedefimizi belirleyeceğiz ve bu hedefe ulaşmaya çalışırken durmadan çalışacağımız gerçeğini benimseyeceğiz. Samsun'un 964 köyünden gitmediğimiz köy kalmadı.


Ama hiçbir çaba karşılıksız kalmaz. Bu nedenledir ki genel başkanımızın önderliğinde milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin çalışmaları AK Parti grafiğinin hep yükselmesinin en büyük sebebidir. AK Parti'nin rakibi kendisidir. Kendi çıtamızı yükseltmek için daha da çok çalışacağız."
Kılıç, çalışmaların yürümesi ve kolaylaşması için en büyük yardımcılarının teşkilatlar olduğunu kaydetti. Kılıç, "Sağlam bir teşkilatınız yoksa halkla ilişkileriniz kopuk demektir. Seçimler bitti. 4 seçimin ve 7 bölgenin birincisi yine AK Parti'dir. Buna rağmen Başbakanımız hiç dinlenmeden, yurt içi ve yurt dışı programlarını, Ankara ve İstanbul mesailerini gerekirse iptal ederek il kongrelerine katılıyor. Bu AK Parti'nin teşkilat anlayışına ne kadar önem verdiğinin en güzel örneğidir" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 15:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?