6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Engelliler doyasıya eğlendi

Gazi Belediyesi Özürlüler Koordinasyon Merkezi (GÖZKOM) tarafından "10-16 Mayıs Sakatlar Haftası" nedeniyle düzenlenen geceye bütün özürlü dernekleri katıldı.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra, Gazi Belediyesi Meclis Üyelerinin ve tüm özürlü derneklerinin katıldığı gecede doyasıya eğlenen özürlüler, unutulmaz bir akşam yaşadı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada özürlülerin sosyal hayata kazandırılması için herkesin üzerine görevler düştüğünü söyleyen Başkan Süleyman Kaldırım, bu görevleri yerine getirmek adına birçok çalışma düzenlediklerini kaydetti.

Başkan Kaldırım, konuşmasının ardından derneklerde görev yapan üyelere başarılı çalışmalarından dolayı takım elbise, ayakkabı ve saatten oluşan bir hediye seti verdi. Daha sonra çalan oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlenen özürlüler, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Gazi Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Yücebaş özürlü gençlerle birlikte oyunlar oynadı, halaylar çekti.

Özellikle işitme engelli gençlerin çalan şarkılara oyunlarıyla eşlik etmeleri salonda bulunanlara coşkulu anlar yaşatırken, Başkan Kaldırım da tekerlekli sandalyesinde oynayan bir genç kıza eşlik ederek mutluluğuna ortak oldu.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 18:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?