4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Engelliler kırgın

ENGELLİLER KIRGIN

Samsun Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar, "Daha ikinci yılımızı doldurmadan 5 sporcumuzu milli takıma gönderdik. Tek üzüntümüz kimsenin umurunda olmaması" dedi.

Düzenlediği basın toplantısında Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının elde ettikleri başarıları anlatan Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar, 13-14 Mart tarihinde Samsun'da düzenlenen Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası'nda dünya şampiyonu sporcular arasından Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerini belirtti. İlk defa böyle bir turnuva düzenlediğini ve tüm olumsuzluklara rağmen Samsun adına başarılı sayılabilecek sonuçlar elde ettiklerini söyleyen Mehmet Yaşar, "Bu başarıların kimsenin umurunda olmaması bizi üzüyor. Ama biz yılmadan, bazı kesimlerin bizi düşürmeye çalıştıkları duruma düşmeden yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yeni hedeflerinin masa tenisi, yüzme ve halter branşlarında gelecek aylarda düzenlenecek Türkiye şampiyonalarına katılarak başarılı sonuçlar elde etmek olduğunu ifade eden Yaşar, "Katılacağımız bu müsabakalarda elde edeceğimizi umduğumuz başarıları kimin nasıl umursayacağı bizim için önemlidir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 16:41:02
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 17:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?