6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Engellilere özel internet sitesi

Samsun'da engellilere yönelik hizmet verecek olan bilgilendirme ve haber sitesi yayın hayatına başladı.

'Engellilerin sorunlarının duyurulması, tespiti, kamuoyuyla paylaşılması, engelli hakları konusunda bilgilendirme' gibi amaçları bulunan 'www.engelsizhukuk.com' isimli internet sitesi, Samsun Ekspres Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kılınç tarafından kuruldu.

Anakent İş Merkezi'nde bulunan Yerel Gündem 21 Salonu'nda sitenin tanıtımı yapıldı. Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Alican Usta, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Masası Sorumlusu Murat Günaydın ve engellilerin katıldığı tanıtımda, sitede engellilerin sorunlarının sansürsüz duyurulacağı kaydedildi.

Samsun Ekspres Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kılınç, sitede her gün engellire yönelik ilk etapta güncel 3 haberin yer alacağını ve sayının zamanla artırılacağını söyledi.

Engellilerin birçok sorununun olduğunu ve bunların kamuoyunda bilinmediğini, gündem içinde yok olduğunu ifade eden Hüseyin Kılınç, özellikle engelli haklarının ve hukukun uygulanmasını önemsediklerini, sitenin engellilerin sesi olacağına inandıklarını kaydetti

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 17:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?