2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Er'den birlik çağrısı

MHP Atakum Belediye Başkan adayı Fevzi Er, "Mevcut yönetimin değişmesini isteyenlere sesleniyoruz, biz partizan bir ses değil, sağı ile solu ile her kesimin sesiyiz" dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Fevzi Er, Atukumlulurala bir araya geldi. Vatandaşların oy kullanmadan önce Atakum'da son 15 yıllık dönemi iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Bu zamana kadar kapısı çalınmayan, hiçbir sorunu dinlenmeyen, umursanmayan halkın bentten taşarcasına verdiği destek ile Atakum'da yönetime emin adımlarla ilerlediklerini belirten Fevzi Er, mevcut yönetime karşı 'yeter' diyen halkın gücüyle yükseldiklerini kaydetti. Er, Atakumlulara seslenerek, "Sonunda kararı halkımız verecek. Buradan Atakum'da mevcut yönetimin değişmesini isteyen Atakumlu tüm kardeşlerimize sesleniyorum. Biz partizan bir ses değil, sağı ile solu ile her kesimin sesiyiz. Gelin bölünmeyelim Atakum'u birlikte yönetelim. Bırakın rant peşinde olanlar yanımızda olmasın, sandıkta en yüksek oyu alarak 15 yıllık ölü toprağını üzerimizden atıp kaderimizi değiştirelim" diye konuştu.


Er, birlik ve beraberlik içerisinde çıktıkları yolda mevcut yönetimin değişmesini isteyenlerin oy verirken bölünmemesini de istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 18:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?