2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Er'den 'yönetişim' anlayışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, "Muhtarlarımız gözümüz kulağımız, Atakum'u onlarla birlikte yöneteceğiz" dedi.


MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, Atakum merkez ve belde belediyelerde görev yapan mahalle muhtarı ve muhtar adaylarını Karadeniz Balık Lokantası'nda bir araya geldi. Toplantıda, yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin ve doğal olarak demokrasinin temel taşları olan muhtarlara verdiği öneme vurgu yapan Er, muhtarlar olmadan hizmet üretmenin ve vatandaşın sorunları ile yakından ilgilenmenin mümkün olmadığının altını çizdi.
Atakum genelindeki tüm muhtarlara hak ettikleri değer göstereceklerini ifade eden Er, kendileri için hizmetin ana unsuru olan muhtarlarla her zaman iletişim halinde olunacağını vurguladı. "Muhtarlar bizim gözümüz kulağımız. Biz yılmadan, usanmadan muhtarlarımızla birlikte Atakum'a hizmet edeceğiz" diyen Er, "Belediye hizmetlerinin ilk adımı muhtarlarla başlar. Biz bunun bilinci içerisinde bütün mahallelerimize, bütün köylerimize hizmetin en iyisini götürmek için gayret göstereceğiz" diye konuştu. Er, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim için muhtarlar hizmetin ana unsurudur. Muhtara danışılmadan, muhtarla işbirliği yapılmadan mahalleye, dolayısıyla da Atakum'a doğru hizmet götüremezsiniz. Göreve geldiğimizde özellikle kamusal yatırımlar başta olmak üzere tüm icraatlarımızda onlarla birlikte hareket edeceğiz. İlçe yapılanması ile birlikte sınırları genişleyen Atakum'un yönetiminde muhtarlara olan ihtiyaç fazlasıyla artmıştır. Muhtarların dahil olduğu bir yönetim anlayışında hizmetlerin çok daha etkin ve hızlı yürütüleceğini gayet iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.


Toplantıya, MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Özyer'in ve Atakum MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları'nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 17:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?