2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Erdoğan geçerken Samsun'a uğradı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting ve toplu açılışlar için geldiği Karadeniz'de Samsun üzerinden Ordu'ya geçti.

 
Başbakan Erdoğan, eşi Emine Hanım, kızı Sümeyye ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Ata uçağıyla saat 11.55 sıralarında Samsun-Çarşamba Havaalanı'na geldi.

Başbakan ve beraberindekiler, burada Samsun Valisi Hasan Bari Güzeloğlu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Suat Kılıç, Cemal Yılmaz Demir, Ahmet Yeni, Birnur Şahinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkan ve adayları ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Havaalanında oluşturulan güven kordonu arkasında kendisini coşkuyla karşılayan çok sayıda vatandaşı selamlayan Başbakan, burada kısa bir konuşma yaptı.


Vaktinin fazla olmadığını belirterek konuşmasına başlayan Başbakan, "Miting ve açılışlar için Türkiye'yi dolaşıyoruz. Bugün Ordu ve Trabzon'da miting ve açılışlarımız var. Yoğun bir maraton devam ediyor. Mitinglerde insanlar bekliyor. Vakit kaybına tahammülümüz yok. Partililer, akrabalarınızı, ahbaplarınızı, komşularınızı kapı kapı dolaşın ve oy isteyin. 29 Mart'ta sandıkları dolduralım. Durmak yok, yola devam" dedi.


Daha sonra kendisine hediye edilen karanfilleri vatandaşlara dağıtan Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet etti, selamlaştı ve küçük bir kız çocuğunu sevdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 12.05'te polis helikopteriyle Ordu'ya gitti.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 13:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?