6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Erdoğan Tok'un yönetim anlayışı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'ben değil, biz' anlayışıyla 'büyük İlkadım'ı yöneteceklerini söyledi.

Erdoğan Tok, Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltıya konuk oldu. Memur-Sen İl Başkanı Nurettin Sever ile Memur-Sen'e bağlı şube sendika başkanları ve üyelerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Erdoğan Tok, göreve geldiği süre içersinde hizmet ve projelerini geleceğe dönük hedeflerini anlattı.

Kent genelini ilgilendiren birçok projeyi hayat geçirdiklerini kaydeden Başkan Erdoğan Tok, "Bizim faaliyete geçirdiğimiz hizmetlerimiz ve etkinliklerimiz Samsun geneline hitap etmektedir. Biz hizmetlerimizi insan önceliklerini tespit ederek yapıyoruz. Bir kentin acil çözülmesi gereken neyi varsa o çalışmaları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Sosyal yaşam alanında halkımızın beklentisi ve ihtiyacı ne ise o hizmeti yerine getiriyoruz. Bakarsanız, hizmetlerimizin birçoğundan Gazi ve Atakum bölgelerinden gelen vatandaşlar faydalanmaktadır. Mesela Hanımlar Lokalimizin 2 bin üyesi var. Bunun bin 200'ünü, yani üçte ikisini Gazi ve Atakum bölgesinden gelen bayanlar oluşturuyor" dedi.

Yaşayan bir kentin tüm ihtiyaçlarını gözeten çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Tok, şunları söyledi: "Biz, İlkadım Belediyesi sınırlarının çok daha ötesinde bir kent vizyonu hedeflemekteyiz. Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. İlkadım Belediyesi olarak birçok hizmeti ve projeyi yaparken önce kentimizin ve vatandaşımızın önceliklerini tespit ediyoruz. Bunun araştırmasını da çok sağlam bir anket çalışması ile gerçekleştiriyoruz. 5 yıldan bu yana 6 ayda bir belediyemizin çalışmalarını ve memnuniyetini içeren anketlerimizi yapıyoruz. Bu anketler doğrultusunda hizmetlerimizi ve geleceğe dönük projelerimizi belirliyoruz. Bununla birlikte görevi devraldığımız günden bugüne sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek istişareler yapıyoruz. Önümüzdeki dönem içersinde büyük İlkadım'la hazırladığımız projelerimizi tüm sivil toplum örgütlerimizi gezerek istişarelerde bulunuyoruz.Biz Büyük İlkadım'ı ben anlayışı ile değil, biz anlayışıyla yöneteceğiz. Biz sivil toplum örgütleri temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlarımız ve ekibimizle Büyük İlkadımız."

İlkadım Belediyesi'nin çalışmalarının yansımalarını kendilerinin de gördüğünü söyleyen Memur-Sen İl Başkanı Nurettin Sever, yaptığı çalışmalarından ötürü Başkan Erdoğan Tok'u ve ekibini kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 14:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?