6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ergen ve Uzun sözünde durdu

Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Ordu Gazeteciler Derneği'ne verdikleri bilgisayar sözünü tuttular.


Ordu Gazeteciler Derneği'nin davetlisi olarak ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldıktan sonra, modernize edilen yeni dernek binasına bir nezaket ziyaretinde bulunan Necdet Uzun ve Ali Yılmaz Ergen, burada verdikleri bilgisayar sözünü yerine getirdiler. İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın'ı makamında ziyaret ederek bilgisayarı bizzat kendisine teslim etti. Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun'un önemli bir işi sebebiyle Ordu'ya gelemediğini, bu sebeple bilgisayarı kendisinin teslim ettiğini ifade eden Ergen, "Ramazan ayı içerisinde Ordu Gazeteciler Derneği'ni Necdet Uzun ile birlikte ziyaret etmiştik. Başkan Recep Aydın'ın bizden yeni dernek binası için bir bilgisayar talebi olmuştu. Biz de kısa sürede sözümüzü yerine getirip bilgisayarı Başkan Aydın'a teslim ediyoruz" dedi.


Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın ise, "Gerek Necdet Uzun, gerekse Ali Yılmaz Ergen değer verdiğimiz meslek büyüklerimizdir. Onların verdiklerini sözü yerine getireceğini biliyordum. Derneğimize son sistem bir bilgisayarı kazandırdıkları için her ikisine de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 15:05:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?