2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ermeni Katliamı anlatıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Temsilciliği tarafından "Hocalı Katliamı Işığında Ermeni Gerçeği" adı altında konferans düzenlendi.


OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Pembe Salon'da gerçekleştirilen programa öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 200'e yakın bir katılımın olduğu programda Ermenilerin Azerbaycan'ın şehri Hocalı'da vatandaşlara yapılan katliamların görüntüleri slayt olarak katılımcılara izletildi. Azerbaycan devletinden elde edilen ve katliamları kanıtlayan belgeler gösterildi.
Azerbaycan vatandaşı ve OMÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinden olan Tural Alekberli, tarih boyu Ermenilerin Türkiye ve Azerbaycan'da yaptığı katliamların sadece tarihi bir belgesel olarak bilmeyenlere göstermek istediklerini ve hiçbir farklı bir amaçlarının olmadığını söyledi. Sadece tarihte olan gerçekleri göstermek istediklerini belirten Alekberli, hazırladıkları programda Ermeni katliamını belgelerle anlattıklarını ve ellerinde bulunan video görüntülerinin katliamların net bir şekilde yapıldığını kanıtladığını vurguladı.


OMÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilciliği Başkanı Batuhan Örs, şanlı bir tarihi olan yüce Türk milletine iftira atanların gerçek yüzlerini bugün gerçek belgeleriyle gösterdiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 18:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
LALE ALİYEVA IP: 88.240.104.xxx Tarih : 26.02.2009 11:59:27

BEN AZERBAYCANLIYIM!DUYSUN  TÜM DÜNYA !BİZ HER ZAMN VARIZ  ,VARDA OLACAKIZ  .BİZİ YIKAMAZLAR  ,YARALAMAYI BAŞARDILAR AMA ÖLDÜREMEZLER.KOSKOCAMN BİR DAĞI KIMSELER AYAK ALTINDA HINCIMLANAN DAŞLAR NE YAPA BİLERLER Kİ?HİÇ BİR ŞEY . .BİZİM BAŞIMIZ HER ZAMN DIKDIR.BİZ HEÇ KİMSENIN TORPAĞINDAN KENDIMIZE VATAN KURMADIK ,BİZ ÇALMADIK HİÇ BİR MİLLETİN KÜLTÜRÜ MEDENİYYETİ YÜZERİNE MEDENİYYET KÜLTÜR YARATMADIK .AZERBAYCAN VAR OLAN BİR TARİXDİR İŞIKLI YARINDIR VE AYAKKALRINI YERE SAĞLAM BASAN BİR DEVLETDİR.DÜNYA GÖRDÜ KORKALARIN YAPDIKLARINI.YİGİT HEÇ BNİR ZAMN ANNEYE ,YAŞLIYA, ÇOLUK ÇOÇUKA SALDIRMAZ YİĞİD ARKADAN NAMERD GIBI VURMAZ.YİGİT ER MEYDAnında erkek gıbı savaşar.SON DEYECEYİM ŞU DUYSUN TÜM HER KES  BU KAN YERDE KALMAYACAK  AZERBAYCAN ER MEYDANINDA SAVAŞARAK EYTİMİ ZEKASI SİYASETİ İLE BU SAVAŞIN BU KANIN ÖDÜNCÜNÜ ALACAK.