4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Eroinle yakalandı, krize girdi

EROİNLE YAKALANAN ŞAHIS UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRDİ

Samsun'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonda eroinle yakalanan bir zanlı, gözaltına alındığı Emniyet Müdürlüğü'nde ve sevk edildiği adliyede uyuşturucu krizine girdi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Muhammet A.'nın (45) aracında 1 gram eroin evinde ise 30 adet Captagon uyuşturucu hap, İlhan B.'nin (31) evinde 7 paket halinde yaklaşık 12 gram eroin ve Nuray K.'nin (29) evinde 1 adet kurusıkı tabancadan çevirme 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet zıvana ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik

Bürosu'nda sorgulandıkları sırada şüphelilerden İlhan B., uyuşturucu krizine girdi. Sakinleştirici iğne yapılan İlhan B. ile Nuray K. ve Muhammet A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. İlhan B., adliye koridorunda beklerken yine uyuşturucu krizine girdi. 3 şüpheli, savcı tarafından tutuklanmaları için nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

EROİNLE YAKALANAN ŞAHIS UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRDİ
EROİNLE YAKALANAN ŞAHIS UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 16:38:02
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 16:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?