2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ersan'dan hayırlı olsun ziyareti

Vali Yardımcısı Hasan Ersan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Yardımcısı Hasan Ersan, nerede olursa olsun hizmetlerin etkili olabilmesi için kamu kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurguladı.


Canik'te eğitime yapılan yatırımlara da değinen Vali Yardımcısı Hasan Ersan, Canik'te yapılacak üniversitenin hayata geçmesiyle hem Canik'in hem de Samsun'un eğitim alanında büyük mesafe kat etmesine vesile olacağını söyledi. Ersan, "Canik'te yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin belli bir takvime bağlanması, plan ve projelerinin hazırlanması çok önemli. Çocuklarımıza yönelik olarak yapılacak rehabilitasyon merkezinin de Canik'te kurulması çok önemli. Canik'te gerek üniversite gerek rehabilitasyon merkezinin kurulması gerekse de yapılan diğer hizmet ve kültürel etkinlikler için Samsun halkı adına sizlere çok teşekkür ediyordum" dedi.
İkinci kez Canik Belediye başkanlığı görevine seçilen Osman Genç'e Samsun'a ve Canik'e hayırlı hizmetler getirilmesi adına başarılar dileyen Ersan, "Halkımızın barış ve huzura ihtiyacı var. Bunu başarırsak, hiç bir sorunumuz kalmayacak. Canik'te sizler bunu ekibinizle birlikte başardınız ki, halkın tercihi sizden yana olmuştur" diye konuştu.
Canik Başarı Üniversitesi gibi önemli bir hizmetin Canik'e ve Samsun'a kazandırılmasının önemli olduğuna vurgu yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitim adına yapılacak her hizmet çok önemli. Rehabilitasyon merkezi de bunlardan bir tanesi. Yerel yönetimler olarak biz bu zamana kadar bölgemize gelen tüm yatırımcıların önünü açtık ve gereken kolaylığı gösterdik. Çevre dostu yatırım yapacak herkesi kapılarımız sonuna kadar açık. Çünkü Canik halkı çevre dostu olmayan yatırımlardan çok çekti. İlçemizin kalkınması için kurduğumuz ekiple birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük ve ilçemizi halkımızla birlikte bu konuma getirdik. Tercihlerini bizden yana kullanan halkımızın güvenini boşa çıkarmayıp, 2023 yılında nasıl bir Canik'i hayal ettiğimizi planladık. Bunu da halkımızla birlikte paylaştık. Çünkü halka rağmen yapılan hiç bir eylem başarıya ulaşamamıştır. Toplumumuzda tesis ettiğimiz barış ve huzurlu ortamın devamı adına herkese büyük görevler düşüyor. El birliği ile bunu korumalıyız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 12:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?