4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Erzincanlı gençler Samsun'da

ERZİNCANLI GENÇLER SAMSUN'DA

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın 2010 yılı faaliyet raporunda yer alan Gençlik Merkezleri Arası Değişim Projesi kapsamında Samsun'a gelen Erzincan Gençlik Merkezi üyesi 15 genç, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Gençlik merkezleri Arası Değişim Projesi kapsamında Samsun'a gelen Erzincan Gençlik Merkezi üyesi 15 genç, 30 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasında çeşitli etkinliklere katılıp kentin tarihi ve turistik yerlerini gezecek. Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Özdemir başkanlığında Samsun'a gelen grup, ilk olarak Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederken, Vali Hüseyin Aksoy, gençlerin ziyaretinden memnun olduğunu açıkladı.

Erzincanlı gençlerden Samsun'un güzelliklerini geri döndüklerinde Erzincanlılara anlatmalarını isteyen Vali Hüseyin Aksoy, "Bu tür ziyaretler farklı kültürlerde yaşayan insanlarımızın birbirlerini daha iyi tanımalarına ve anlamalarına fırsat oluşturacak güzel organizasyonlar. Erzincan'da Türkiye'nin güzel illerinden birisi. Buradan da oraya gidecek olan gençler Erzincan'ı tanımanın mutluluğunu yaşayacaklar. Karadeniz'in en önemli ve büyük illerinden birisi olan Samsun'u tanımış olmanın sizlere

kazandıracağı önemli birikimler olacaktır. Burada edineceğiniz güzel izlenimleri kendi arkadaşlarınızla da paylaşın" dedi.

Gençlik merkezleri Arası Değişim Projesi kapsamında Samsunlu gençlerde 12-16 Temmuz tarihleri arasında Erzincan'a gidecek.

ERZİNCANLI GENÇLER SAMSUN'DA
ERZİNCANLI GENÇLER SAMSUN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 13:07:05
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 18:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?