2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Eşimi öldürecekler yardım edin'

Samsun'da silahlı saldırıda yaralanan şahıs koşarak gittiği polis merkezinde saldırganın eşini de öldüreceğini söyleyince Samsun polisi alarma geçti.
 

Edinilen bilgiye göre, Liman Mahallesi Kıbrıs Sokak üzerinde dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ali C. (38) ve arkadaşının eşi Emine K. (35) ile İbrahim D. (28), Murat A. (29), Neşe Arzu D. (23), Fatma D. (24) ve Fadime S. (27) arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada her iki şahıs da darp edildi. Bu sırada sokak ortasında tabancasını ateşleyen İbrahim D., Ali C.'yi sağ kolundan yaraladı. Yaralı halde koşarak İlkadım Polis Merkezi'ne giden Adem C., silahlı saldırganın eşini de öldüreceğini, ancak yeni taşındığı için evinin adresini bilmediğini söyledi. Samsun polisi olay sonrası alarma geçti. Yaralı şahıs için olay yerine sevk edilen ambulans daha sonra polis merkezine yönlendirildi. Ancak, evini bilmediği için yaralı şahıs Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin aracına bindirilerek, eşinin silahlı saldırıya uğramaması ve koruma altına alınması için Selahiye Mahallesi Teyfikiye Sokak'ta bulunan evine polisleri götürdü. Bu sırada polis merkezi önünde bekleyen ambulans ile ikinci bir olay olma ihtimali üzerine bir başka ambulans Ali C.'nin evinin önüne sevk edildi. Yaralı Ali C., ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, Ali C.'nin dini nikahlı eşi Güler K.(25) ile görüşüp bilgi alıp evin önünde güvenlik önlemi aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, silahlı saldırı olayına karışan İbrahim D. ile kavgaya karışan Murat A., Neşe Arzu D., Fatma D. ve Fadime D.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

İbrahim D. ile birlikte olayda kullandığı 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İbrahim D.'nin bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili ifadesi alınan kavgaya karışan 4 kişi, savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, İbrahim D.'nin ise sorgusu sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 10:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?