3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Eşini ve oğlunu bıçakladı

TARTIŞTIĞI EŞİ VE OĞLUNU BIÇAKLADI

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir şahıs tartıştığı karısı ve oğlunu bıçaklayarak ağır yaralarken, olayda kendisini de bıçaklanarak hastanelik oldu.

Olay, Kalkanca Mahallesi Atatürk Bulvarı Ihlamur Köprüsü girişinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanmak isteyen İ.B. (48), telefonla konuştuğu eşi R.B. (54) ve oğlu Ö.B. (27) ile olay yerinde buluştu. Burada çıkan tartışmada İ.B., eşini 3 yerinden, oğlunu ise 9 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayda kendisi de kalçasından yaralanan İ.B., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralı kadın ile oğlu Büyük Anadolu Hastanesi Meydan Şubesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kalçasından yaralanan İ.B., ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İ.B., eşiyle boşanmak istediğini, kendisine saldırdıklarını iddia etti. Ameliyata alınan Ö.B.'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TARTIŞTIĞI EŞİ VE OĞLUNU BIÇAKLADI
TARTIŞTIĞI EŞİ VE OĞLUNU BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2011 Pazar 19:56:04
Güncelleme :16 Ocak 2011 Pazar 22:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?