6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Eski başkanlar alacaklarından vazgeçti

Samsunspor'dan yaklaşık 5 milyon YTL alacağı bulunan eski başkan ve yöneticiler, temliklerini kaldırarak kulübe destek oldu.

İşadamı Turgut Tüfenk'in 7 Haziran'da yapılacak olan Samsunspor Olağanüstü Kongresi'nde başkan adayı olabilmesi için eski yöneticilerin alacaklarından vazgeçmesini istemesi nedeniyle eski Samsunspor başkanları Adnan Ölmez, Mazhar Başoğlu ile eski yöneticiler bir araya geldi.

Toplantıda alınan ortak kararı açıklayan Adnan Ölmez, işadamı Turgut Tüfenk'in açıklamalarını değerlendirdiklerini belirterek, "Samsunspor'un içinde bulunduğu durum herkes gibi bizi de üzmektedir. Daha önce Samsunspor'da yöneticilik
yapmış ve kulüpten alacağı bulunan arkadaşlarımızın çoğunluğu burada. Ortak bir karar aldık. Samsunspor'a bu zor günlerinde sahip çıkacak yönetime destek vermek için temlikleri kaldıracağız. Ayrıca, sezon içinde maddi ve manevi olarak destek vereceğiz. Gerçekten Samsunspor zor bir süreçten geçiyor. Taşın altına elini koyacak olan yönetime her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildiriyoruz" dedi.

Öte yandan, işadamı Turgut Tüfenk'in alınan bu karardan sonra kongrede başkan adaylığını koyması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 14:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?