2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ev toplantılarında siyaset

Gazi Osman Paşa Mahallesi Şeker Ahmet Sokak'taki vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, çağın; değişim çağı olduğunu, amaçlarının da değerleri koruyarak değişimi yönetmek olduğunu söyledi.


Canik'e yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gazi Osman Paşa Mahallesi'ne yapılan hizmetleri ilk ve son hallerini gösteren slayt gösterisi ile anlattı. GOP'ta değişim ve gelişim adına, 7 bin 95 ton asfalt, 10 bin 325 metre bordür, 1958 metre oluk, 16 bin 714 metreküp taş duvar, 159 adet aydınlatma direği, Teknepınar Deresi'ne 205 uzunluğunda baks yapıldığına dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Tüm bunları değişimi yakalamak adına yapmak zorundaydık. Çünkü burası Samsun'un en güzel yeri.

Yaptığımız bu yatırımlarla halkımızın hizmetlerden gereği gibi faydalanmasını sağladık. Hem Yılanlıdere hem de Teknepınar Dereleri üzerinde yaptığımız dere ıslahları ile muhtemel sel baskınlarının önüne geçtik. Kısacası halkımıza en güzel ve en iyi hizmeti vermek adına bunları yaptık. Yaşadığımız değişim, çağını yakalamak ve ona ayak uydurmak adına bunları yaptık" dedi.
Canik'in değişim ve gelişiminde büyük rol üstlenen yatırımların ilçeye kazandırılmasında merkezi hükümetin ve ikili ilişkilerin önemli olduğunu kaydeden Başkan Osman Genç, "Bu dönem belediyemiz, merkezi hükümetimiz ve özel sektör aracılığıyla ilçemize kazandırdığımız projelerimiz, önümüzdeki günlerde meyvelerini vermeye başlayacak. Özelikle istihdam alanında kendini gösterecek yatırımlar, herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Bunu da yatırımcının önünü açarak, ilçemizi yatırım merkezi haline getirerek başardık" diye konuştu.
"Çalışmadan olmuyor" diyen Başkan Genç, Canik'e her alanda kazandırılan projelerin gece-gündüz demeden çalışmanın eserleri olduğunu vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 16:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?