2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ev toplantılıarı sürüyor

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu Tekkeköy halkının AK Parti iktidarıyla göreceğini belirterek, "Bu seçim Tekkeköy'ün geleceği için çok önemli bir seçimdir" dedi.


Togar, düzenlediği ev toplantısında vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Tekkeköy ilçesinin 5 bin 800 seçmen sayısıyla mahalle bakımından en yüksek oy potansiyeline sahip 19 Mayıs Mahallesi'nde ev toplantılarını sürdüren Hasan Togar'a, AK Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Şuayip Haliloğlu ve meclis üyeleri adayları eşlik etti. Çok sayıda mahalleliye seslenen Hasan Togar, Kutlukent'i ve Tekkeköy'ü yönetemeyenlerin çevresinde yüzölçümüyle gelişen Tekkeköy ilçesini yöneteceğine inanmadığını söyledi.


Tekkeköy, Kutlukent, Büyüklü, Aşağıçinik gibi büyük bir alana hizmet götürebilmek için iktidarın ve Büyükşehir Belediyesi'nin gücüne ihtiyaç olduğunun altını çizen AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, "Bu kadar büyük bir coğrafyada ancak iktidarla hizmet gerçekleşir. Arkanızda güçlü bir iktidar desteği şarttır. Sizlerden iktidar için oy istiyorum. Herkesin gönlünde birisi yatsa da hizmet işi iktidarındır. Sizlerden çocuklarınızın geleceği için oy istiyorum. Bu seçim Tekkeköy'ün geleceği için çok önemli bir seçimdir. Sosyal belediyecilik adına Tekkeköy halkı hizmet alamadı. Ancak sosyal belediyeciliği inanın Tekkeköy halkı AK Parti ile görecektir. Tekkeköy'e sosyal politikalarda çok güzel hizmetler yapılacağından emin olun" diye konuştu.


Tekkeköy'de uzun yıllardır belediyecilik adına hizmetin yapılmadığına dikkat çeken Mustafa Demir, belediyecilik yetkisini elinde bulunduranların yeniden hizmet yapacakları vaatlerle ilgili söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.
Tekkeköy'de belediyecilik yapılmadığı için diğer ilçelere oranla çok geri kaldığının altını çizen AK Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Hakikaten diğer ilçelerle olan geri kalmışlığın mesafesini hızla kapatmamız gerekiyor. Tekkeköy'ü Karadeniz Bölgesi'nin en güzel ilçesi yapmak ahtım" diye konuştu
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?