4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Evi kanalizasyon bastı

EVİ KANALİZASYON BASTI

Samsun'un Canik ilçesinde yapılan kanalizasyon çalışması sonrasında evin zemin katını kanalizasyon suları bastı.

Uludağ Mahallesi OK Sokak üzerinde oturan Enver Çamur, evlerinin kanalizasyonunda yaşanan sorun nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (SASKİ) başvurdu.

SASKİ ekiplerinin ana boruda yaşanan tıkanıklığı tespit etmesinin ardından, başka bir boru döşeyerek evin önünden ve hattan geçiş sağladı.

Çalışma sonrasında hattın ev sakinleri tarafından yeniden kullanılmasının ardından, diğer dairelerin de atık sularının birleşmesiyle Enver Çamur'un evini kanalizasyon suları bastı. 20 gündür sorunun giderilmesi için mücadele ettiğini ve bir türlü giderilmediğini belirten Çamur, "Boruyu yüksek döşedikleri için çekme yapmıyor ve atık sular evin banyo ve tuvaletinden çıkıyor. Ev kullanılamaz hale geldi. Sorunun çözülmesini istiyoruz. Yetkililere ilettik ama onlarda ilgilenmedi, çaresiz kaldık" dedi.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, vatandaşın başvurusu üzerine çalışmaların yapıldığını, sorunun giderildiğini, hiç bir vatandaşın başvurusunu değerlendirmeme gibi bir ihtimalin olamayacağını söyledi.

EVİ KANALİZASYON BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 15:48:01
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 15:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?