3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Evlat acısına dayanamadı

KIZININ ÖLÜMÜNE DAYANAMAYAN BABA İNTİHAR ETTİ

Samsun'un Çarşamba ilçesinde ölen kızının acısına dayanamayan 63 yaşındaki adam, kendisini ırmağa atarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba ilçesinin Sungurlu Mahallesi'nde ikamet eden ve 20 yıl çalıştıktan sonra 1 yıl önce emekli olup Hollanda'dan kesin dönüş yapan Şinasi Keleş (63), 1 yıl önce epilepsi hastası olan kızının uykusunda ölmesi üzerine bunalıma girdi.

Yakınlarına intihar edeceğini söyleyen Şinasi Keleş, 26 Mayıs 2011 tarihinde kayıplara karıştı. Ailesi aynı gün Değirmenbaşı Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulundu. Ancak, olaydan 5 gün sonra S.Ö. adlı bir kadın polise başvurarak, "Bunalıma girdim ve intihar etmek için Samsun-Ordu karayolundaki köprünün altına gidip Yeşilırmak'a atlamak istedim. Bu sırada kayıp olduğu ileri sürülen Şinasi Keleş'i orada gördüm. Önce eniştem zannedip utandığımdan intihardan vazgeçtim. Olay yerinden ayrılmak istediğim sırada şahsı ırmağın içinde elleri havada gördüm" dedi.

Polis, söz konusu kadının ifadesini ardından dalgıçlar yardımıyla Yeşilırmak'ta ceset arama çalışması yaptı ancak, Şinasi Keleş'in cesedini bulunamadı. Şinasi Keleş'in cesedi kayıp olduğundan 6 gün sonra 60 kilometre uzaklıkta Karadeniz sahiline vurdu. Dün akşam saat 22.15 sıralarından Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi sahiline vurmuş bir erkek cesedini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İzmir'de polislik yapan ve babası kaybolunca Samsun'a gelen Seyit Ahmet Keleş (36), Atakum sahiline gidip babasının cesedi teşhis etti. Şinasi Keleş'in cesedi otopsi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Seyit Ahmet Keleş, verdiği ifadede, "Babamın maddi sıkıntısı yoktu. 1 yıl önce Hollanda'dan kesin dönüş yaptı. Kız kardeşim ölünce bunalıma girmişti. Yakın çevremize intihar edeceğini söylemiş" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 14:45:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 19:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?