4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Evleri yandı, sokakta kaldılar

EVİ YANAN 7 KİŞİLİK AİLE YARDIM BEKLİYOR

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Kırma köyünde 1 hafta önce evleri yanan 7 kişilik Yolcu ailesi evsiz kaldı.

Yangında yılların birikimi birçok eşyasını kaybeden aile, hayırseverlerin uzatacağı yardım elini bekliyor. Yangından sonra zor günler geçirdiklerini belirten aile reisi Hasan Yolcu (60), "Maddi sıkıntı içindeyiz. Eşimle birlikte 7 kişiyi geçindirmekte zorluk çekiyordum. Şimdi bu yangın felaketiyle hepten perişan olduk. Sayın Kaymakamım ve hayırseverlerin yardımını bekliyoruz" dedi.

Köy Muhtarı Ömer Etli ise Yolcu ailesinin zor durumda olduğunu ifade ederek, “Bir hafta önce çıkan yangın sonucu Yolcu ailesinin evi tamamen yandı. Eşi ile birlikte 7 kişiye bakmak zorunda olan Hasan Yolcu, evinin çıkan yangında tamamen yanması ile birlikte büyük zorluk çekiyor. Bu nedenle önce devlet büyüklerimizden sonra hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Biz Kırma köy halkı olarak evin onarımına başladık. Elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Evlerinin tamamen yanmasıyla birlikte komşularının evinde kaldıklarını ifade eden Hasan Yolcu, hayırsever insanların yardımını beklediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 11:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?