6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

F.Aydın'ı tehdit eden kadına 6 ay

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın'ı tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan bir kadın 6 ay hapis, 3 bin 500 YTL de para cezasına çarptırıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'ı tehdit ettiği iddia edilen kadın hakkında, gaspa teşebbüs, tehdit ve hakaret iddiasıyla dava açılmıştı. Olay tarihinde Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Canik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın ile şoförü Mustafa Küçük'ü tehdit ettiği iddia edilen Fatma A.'nın yargılanması sona erdi.

Yağmaya teşebbüs, tehdit ve hakaret suçlarından yargılanan Fatma A., suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti, Fatma A.'yı gaspa teşebbüs suçundan beraatına karar verirken, tehdit suçundan 6 ay hapis, müessir fiil suçundan bin 500 YTL ve hakaret suçundan da 2 bin YTL para cezasına çarptırdı. Fatma A.'ya verilen hapis cezası ve para cezası hükmün açıklanmasına yer olmadığına karar verilerek 5 yıl içinde suç işlememek şartı ile ertelendi.


Yaklaşık bir yıl önce meydana gelen olayda Fatma A. hakkında, Fevzi Apaydın ve şoförü Mustafa Küçük'e hakaret, tehdit ve gaspa teşebbüs suçundan dava açılmıştı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?