6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Falçata kullanan travestiye 3 yıl

Samsun'da kendi evinde bir kişinin yüzünü falçata ile keserek parasını gasp ettiği iddia edilen travesti gasp suçundan beraat ederken, yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.


Yaklaşık 2 yıl önce aracıyla seyir halindeki Hasan A.'yı (37) durdurarak evine götürmesini isteyen ve boğazına falçata dayayarak evine götürdüğü şahsın yüzünü falçata ile kesip 100 YTL'sini gasp ettiği ileri sürülen travesti S.K.'nın bugün yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gasp ve yaralama suçundan yargılanan S.K., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Gasp olayı tamamen uydurmadır. Suçsuzum. Hasan A. benim arkadaşım olur. Kendisiyle zaman zaman görüşürüz.

Olay gecesi ben falçata ile onu kesmeseydim o beni kesecekti. Arkadaşım olmasına rağmen beni tanımadığını ileri sürüp iftira etti. Beraatımı istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, Hasan A.'nın S.K.'yi tanımadığını ileri sürmesine rağmen aralarında telefon konuşması kayıtlarının tespit edilmesi üzerine gasp olayından S.K.'nin beraatına, falçata ile yaralama suçundan ise 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?