5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Falçatalı travesti

Samsun'da travesti olduğu iddia edilen bir genç, evine götürdüğü bir kişinin önce parasını gasp edip daha sonra yüzü ve bacağından falçatayla yaraladı. 

Olay, Çatalarmut Mahallesi'nde gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aracıyla Çarşamba İlçesi'nden Samsun'a seyreden Hasan A.'yı (35) Tekkeköy İlçesi'nde durduran Selim K. (25), kendisini Samsun'a götürmesi için yardım istedi. Samsun'a geldiklerinde geç olduğu için kendisini evine bırakmasını isteyen Selim K.'nın, evinin önüne geldiklerinde Hasan A.'yı tehdit ederek zorla evine götürdüğü iddia edildi.

Burada Hasan A.'ya falçata çektiği iddia edilen Selim K., 100 YTL parasını gasp ettikten sonra falçatayla saldırdı. Yüzünden ve sol bacağından yaralanan Hasan A. kanlar içinde kaldı. Kendisini son anda evden dışarı atarak ölümden kurtulan Hasan A., devriye gezen polis ekipleri tarafından yol kenarında kanlar içinde bulundu. Olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan A. polise verdiği ifadede, yolda aracına alarak iyilik yapmak istediği şahsın parasını gasp edip kendisini kestiğini söyledi. Selim K.'yı yakalamak için alarma geçen polis, evin içinde kan izlerine rastladı. Olaydan sonra kaçan Selim K.'nin yakalanmasına çalışılıyor.
iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 11:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?