6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Fatih Kısaparmak'tan Türkü ziyafeti

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Günleri' etkinliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak, Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşattı.


Sevgi Park'ta 5 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramazan çadırında verilen konseri AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Ahmet Yeni, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve binlerce Samsunlu izledi. "Geleneksel Ramazan Günleri" etkinliklerinin 28. akşamında konser veren ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak, söylediği türkülerle hayranlarını hem duygulandırdı hem de coşturdu. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde 1.5 saat sahnede kalan Kısaparmak, hayranlarına türkü ziyafeti verdi.


Profesyonel anlamda sanat hayatının ilk adımını Samsun'da verdiği konserle attığını belirten ünlü sanatçı, "Samsun benim için çok değer verdiğim bir il. Samsun'da çok kaset satıp ekmek yedim. Samsun'un gönlümde ayrı bir yeri var" diye konuştu.
Samsun'a 5. kez geldiğini söyleyen Kısaparmak, bu sene İlkadım Belediyesi Ramazan Günleri etkinliklerinin çok daha profesyonel bir şekilde düzenlendiğini sözlerine ekledi.
Gecenin sonunda sanatçıya plaket ve çiçek takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 10:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?