6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

FB Bafra Futbol Okulu Play-Off'ta

Samsun Amatör Minik Dev Adamlar Mustafa Donbay C Ligi'nde oynanan müsabakalar sonucu Fenerbahçe Futbol Okulu Bafra Şubesi, C Grubu'nda şampiyon olarak Play-Off'a katılma hakkı kazandı.


Fenerbahçe Bafra Tekelspor Antrenörü Galip Es, 5 maçta 8 gol atıp, 3 gol yiyerek 9 puanla C Grubu'nda Samsunspor'la birlikte Play-Off'a yükseldiklerinin söyledi. Galip Es, “Çocuklarımızın maçlarda gösterdiği başarının sonucu olarak Play-Off'a yükselmenin sevincini yaşıyoruz. Samsun'da 8 takım arasında yapılacak olan Play-Off müsabakalarında takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Bu başarıdan sonra takımımızın Türkiye Şampiyonası elemelerine katılacağını düşünüyoruz" dedi.


Bafra Tekelspor ile birleşerek mücadele ettiklerini belirten Fenerbahçe Futbol Okulu Bafra Şubesi Sorumlusu ve Tekelspor Başkan Vekili Serhat Mürtezaoğlu, "Teknik heyetimizle birlikte çalışmalarımıza büyük gayret ve zor şartlarda devam ediyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın göstergesidir. Bu şartlarda tek kişi ve ekiplerle sportif başarılar imkansızdır. Ekibimiz, içinde bulunduğu ciddi şuurla bunları başarmaktadır. 3-5 kişinin inancı ile alınan başarılı sonuçların devamını getirmek ve de sportif alt yapıyı Baframıza kazandırmak istiyorsak, üzerine düşen herkes elini taşın altına koymalıdır. Daha çocuklarımızın cıvıl cıvıl görünebileceği sportif karşılaşmaların okullar arası ve takımlar arası yapılacağı bir sahamız dahi yoktur. Bugüne kadar Bafra'ya pozisyonu ve kariyeri ne olursa olsun gelip yatırım sözleri veren kişiler ve temsil ettikleri kurumlar inandırıcı olmak istiyorlarsa, bir an evvel gençlerin spor yapabilecekleri ilçe gençlik spor stadyumunu bugünkü görünümünden kurtarsınlar" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?