4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Felç olmaktan kurtuldu

FELÇ OLMAKTAN KURTULDU

Bel fıtığı ve bel kayması rahatsızlığı yüzünden felç olmak üzere olan 50 yaşındaki Yüksel Ünlü, Büyük Anadolu Hastanesi'nde yapılan ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.

Büyük Anadolu Hastanesi'ne başvuran 3 çocuk annesi Ünlü'ye, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. H.İbrahim Cebeci'nin muayenesi ve tetkikleri neticesinde bel kayması ve bel fıtığı teşhisi konuldu. Hasta, Opr. Dr. H.İbrahim Cebeci tarafından ameliyat edildi.

Hasta hakkında bilgi veren Opr. Dr. H.İbrahim Cebeci, “Yüksel hanım hastanemize geldiğinde yürüyemez haldeydi. Hastanın öyküsünde son günlerde dayanılmaz hale gelen ve 7 yıldır mevcut bel ağrısı, sağ bacakta sürekli olmak üzere, zaman zaman da sol bacağa vuran ağrı ve güç kaybı şikayeti vardı. Çekilen MR neticesinde L5-S1 mesafesinde ileri derecede belde kayma ve her iki bacağa giden inirde, sinir kanalı seviyesinde belirgin sıkışıklık ve aynı bölgede oluşmuş fıtıklar mevcuttu. Ameliyata alınan hastamızın oluşan fıtıklar temizlenerek sinirler rahatlatıldı, baskı ortadan kaldırıldı. Bel kaymasına yönelik omurgaya platin yerleştirilerek ameliyat sonlandırıldı. Ameliyat sonrasında ağrılarından kurtarılmış olan hastamız kısa sürede yürümeye başladı” dedi.

Ameliyat sonrası Yüksel Ünlü, “Yıllardır çocuklarım için çalıştım. 7 yıldır da hayatım artık çekilmez haldeydi. Ağrısız bir gün için sürekli dua ediyordum. Dualarım kabul oldu. Rabbim beni ağrılarımdan kurtardı. Doktorum H.İbrahim Bey ve Anadolu Hastanesi'nden Allah razı olsun. Allah'ın yardımı ile benim sağlığıma kavuşmamı sağladılar” diye konuştu.

Yüksel hanımın eşi Fahrettin Ünlü ise, “Evin içinde eşler hasta olunca hayat adeta felç oluyor. Evimizde huzur kalmamıştı. Moralimiz sürekli bozuk, çocuklar çok mutsuzdu. İnşallah bu günler geride kaldı. Uzun süreden beri eşimin yüzünün gülmesini görmek dünyanın en güzel şeyi” şeklinde konuştu.

FELÇ OLMAKTAN KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:36:05
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?